- Vaš put do Jadrana -

Info i Rezervacije

Hrvatska
TEL: +385 (0)21 756 656
E-MAIL: info@ruzmarin.hr

Hotel Amor **** - Objekt 36 - SupetarNa temeljima starog hotela Lučica niknuo je hotel Amor – moderno zdanje koje maštovitim kombiniranjem stakla, drva i kamena ostaje dosljedno onom tradicionalnom čime odiše naselje. Moderne, čiste linije, ugodna kombinacija umirujuće zelene boje i drva, interesantni minimalistički detalji pružaju idealan spoj koji će vam omogućiti da u potpunosti proživite ugodan i opijajući dojam eksterijera. Svaka od ovih soba ima balkon, mini bar, sef, telefon, LCD TV sa satelitskim programima, sušilo za kosu, klimu i internet pristup. Apartmani –Kombiniranjem detalja od drva i igranjem modernim detaljima, apartmani će vas oduševiti jednako kao i čitavo naselje. Na prvoj etaži apartmana nalazi se toalet sa dnevnom sobom i malim balkonom, a na drugoj etaži nalazi se spavaća soba, kupatilo sa jaccuziem, mala garderoba i terasa. Na obje etaže nalaze se SAT TV, mini bar, telefon, klimatizacijski uređaj, sef te je omogućen pristup internetu.

Posebne ponude

Last minute
img place

Last minute

Iskoristite posebnu priliku i rezervirajte smještaj po izuzetno povoljnim last minute uvjetima.

... Više
First minute
img place

First minute

Budite prvi i rezervirajte smještaj iz naše First minute ponude, povoljnim cijenama i popustima nagrađujemo vašu brzinu.

... Više
Akcije
img place

Akcije

Naša ponuda apartmana, kuća za odmor i soba s popustom i do 40%.

... Više

Ružmarin Turistička Agencija

  • Put Skalica 5,  21310  Omiš,  Hrvatska
  • +385  21 756 656
  • +385 21 756 657
  • info@ruzmarin.hr

captcha image

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.