- Vaš put do Jadrana -

Info i Rezervacije

Hrvatska
TEL: +385 (0)21 756 656
E-MAIL: info@ruzmarin.hr

Hotel Amor **** - Objekt 36 - Supetar



Na temeljima starog hotela Lučica niknuo je hotel Amor – moderno zdanje koje maštovitim kombiniranjem stakla, drva i kamena ostaje dosljedno onom tradicionalnom čime odiše naselje. Moderne, čiste linije, ugodna kombinacija umirujuće zelene boje i drva, interesantni minimalistički detalji pružaju idealan spoj koji će vam omogućiti da u potpunosti proživite ugodan i opijajući dojam eksterijera. Svaka od ovih soba ima balkon, mini bar, sef, telefon, LCD TV sa satelitskim programima, sušilo za kosu, klimu i internet pristup. Apartmani –Kombiniranjem detalja od drva i igranjem modernim detaljima, apartmani će vas oduševiti jednako kao i čitavo naselje. Na prvoj etaži apartmana nalazi se toalet sa dnevnom sobom i malim balkonom, a na drugoj etaži nalazi se spavaća soba, kupatilo sa jaccuziem, mala garderoba i terasa. Na obje etaže nalaze se SAT TV, mini bar, telefon, klimatizacijski uređaj, sef te je omogućen pristup internetu.

Povratak na odabir smještaja

Posebne ponude

Last minute
img place

Last minute

Iskoristite posebnu priliku i rezervirajte smještaj po izuzetno povoljnim last minute uvjetima.

... Više
First minute
img place

First minute

Budite prvi i rezervirajte smještaj iz naše First minute ponude, povoljnim cijenama i popustima nagrađujemo vašu brzinu.

... Više
Akcije
img place

Akcije

Naša ponuda apartmana, kuća za odmor i soba s popustom i do 40%.

... Više

Ružmarin Turistička Agencija

  • Put Skalica 5,  21310  Omiš,  Hrvatska
  • +385  21 756 656
  • +385 21 756 657
  • info@ruzmarin.hr

captcha image

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.