- Vaš put do Jadrana -

Info i Rezervacije

Hrvatska
TEL: +385 (0)21 756 656
E-MAIL: info@ruzmarin.hr

TN Velaris *** - Objekt 28 - SupetarPaviljoni Vlačica i Vrilo*** Sobe u paviljonima su potpuno renovirane 2006 godine, moderno su i ugodno namještene i od plaže se nalaze na samo 50 m udaljenosti. U ljetnim večerima, uz otvoreni prozor možete uživati u umirujućem šapatu mora i opijajućem mirisu borova. Vlačica i Vrilo imaju 60 soba na morskoj strani i 15 soba sa pogledom na park naselja. Svaka od soba na morskoj strani ima balkon, klimu, mini frižider, SAT TV, telefon i fen. U nekima od ovih soba postoji mogućnost smještanja djeteta ili treće osobe na pomoćnom krevetu. Sobe na park strani nemaju balkon već francuski prozor. Manje su, u njima se nalazi francuski ležaj i nemaju mogućnost rezerviranja trećeg ležaja. Ove pomalo romantične sobe imaju mini frižider, SAT TV, telefon, sušilo za kosu i klimatizirane su.

Posebne ponude

Last minute
img place

Last minute

Iskoristite posebnu priliku i rezervirajte smještaj po izuzetno povoljnim last minute uvjetima.

... Više
First minute
img place

First minute

Budite prvi i rezervirajte smještaj iz naše First minute ponude, povoljnim cijenama i popustima nagrađujemo vašu brzinu.

... Više
Akcije
img place

Akcije

Naša ponuda apartmana, kuća za odmor i soba s popustom i do 40%.

... Više

Ružmarin Turistička Agencija

  • Put Skalica 5,  21310  Omiš,  Hrvatska
  • +385  21 756 656
  • +385 21 756 657
  • info@ruzmarin.hr

captcha image

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.