- Vaš put do Jadrana -

Info i Rezervacije

Hrvatska
TEL: +385 (0)21 756 656
E-MAIL: info@ruzmarin.hr

Villa Stanka *** - Objekt 20/32 - StanićiVilla Stanka je moderna kamena kuća , nalazi se u mjestu Stanići koje zbog svog položaja na padinama planine nudi prekrasan pogled na Brački kanal i otok. Villa ima idiličnu poziciju, smještena je u blizini plaže i zabavnih sadržaja. Villa ima tri kata. Na prvom katu površine 100 m² nalaze se 4 sobe 1/2, kuhinja i dnevni boravak, te terasa s prekrasnim pogledom na more. Na drugom katu se nalazi apartman 1/4+2 sa dvije odvojene spavaće sobe i 2 dodatna ležaja u dnevnom boravku, površine 80 m² isti ovakav apartman nalazi se na trećem katu ville. Svi apartmani imaju klima uređaj, SAT TV, aparat za filter kavu, mikrovalnu pećnicu. Gostima stoji na raspolaganju roštilj i parkiralište.Villa je udaljena 300 m od obale mora, cca 200 m od centra, od najbližeg restorana udaljena je 200 m, od trgovine prehrambenim proizvodima udaljena je cca 200 m.

Posebne ponude

Last minute
img place

Last minute

Iskoristite posebnu priliku i rezervirajte smještaj po izuzetno povoljnim last minute uvjetima.

... Više
First minute
img place

First minute

Budite prvi i rezervirajte smještaj iz naše First minute ponude, povoljnim cijenama i popustima nagrađujemo vašu brzinu.

... Više
Akcije
img place

Akcije

Naša ponuda apartmana, kuća za odmor i soba s popustom i do 40%.

... Više

Ružmarin Turistička Agencija

  • Put Skalica 5,  21310  Omiš,  Hrvatska
  • +385  21 756 656
  • +385 21 756 657
  • info@ruzmarin.hr

captcha image

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.