- Vaš put do Jadrana -

Info i Rezervacije

Hrvatska
TEL: +385 (0)21 756 656
E-MAIL: info@ruzmarin.hr

Hotel DALMINA **** - Objekt 1220 - Split 
Dalmina Hotel Split je moderno dizajniran, novoizgrađen hotel u Splitu. Luksuzno opremljen i potpuno klimatiziran, ovaj hotel savršen je izbor za smještaj poslovnih ljudi, sudionika raznih skupova i seminara te ostalih posjetitelja koji očekuju visoku kvalitetu usluge i ugodan ambijent.


Pored soba, koje odgovaraju visokim standardima, gostima hotela je na raspolaganju restoran, kongresna dvorana, soba za sastanke, cocktail bar, hotelsko parkiralište, prodaja tiska i mnogi drugi sadržaji koji će zadovoljiti raznolike potrebe korisnika naše hotelske usluge.

Kada kročite u hotel Dalmina fascinirati će Vas moderno dizajniran interijer, ugodan ambijent sa ostalim popratnim sadržajima prilagođenim Vašim potrebama. Profesionalno i ljubazno osoblje će se truditi da Vam boravak u hotelu Dalmina bude što ugodniji, ostane u lijepom sjećanju i pobudi želju za povratkom.

Posebne ponude

Last minute
img place

Last minute

Iskoristite posebnu priliku i rezervirajte smještaj po izuzetno povoljnim last minute uvjetima.

... Više
First minute
img place

First minute

Budite prvi i rezervirajte smještaj iz naše First minute ponude, povoljnim cijenama i popustima nagrađujemo vašu brzinu.

... Više
Akcije
img place

Akcije

Naša ponuda apartmana, kuća za odmor i soba s popustom i do 40%.

... Više

Ružmarin Turistička Agencija

  • Put Skalica 5,  21310  Omiš,  Hrvatska
  • +385  21 756 656
  • +385 21 756 657
  • info@ruzmarin.hr

captcha image

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.