- Vaš put do Jadrana -

Info i Rezervacije

Hrvatska
TEL: +385 (0)21 756 656
E-MAIL: info@ruzmarin.hr

Hotel PUNTA ** - Objekt 1219 - Makarska rivijeraHotel je smješten na šljunčanoj plaži dijela kopna uvučenog u more, a svojom modernom i ugodnom arhitekturom upotpunjava dalmatinski ugođaj malog ribarskog i turistič.kog mjesta Igrane. Hotel raspolaže sa 132 suvremeno opremljene i klimatizirane sobe s kabelskom televizijom u glavnoj zgradi i 34 apartmana u neposrednoj blizini hotela, ukomponirana u ambijent borove šume. Gostima su na raspolaganju: restoran, banket-sala, kavana, noćni bar Vidikovac, višenamjenska sala za razne aktivnosti - kino, seminare i slično, frizerski salon, suvenirnica, TV-salon (sve klimatizirano), ljetna terasa, plažni restoran, mini-golf, bočalište, te otvoreni bazen sa snack-barom. Daleko od gradskih gužvi, a svega 16 km udaljen od Makarske, 77 km od Splita, hotel PUNTA dobrodošlicom dočekuje sve one koji su željni odmora, udobnosti i povratka prirodi.

Posebne ponude

Last minute
img place

Last minute

Iskoristite posebnu priliku i rezervirajte smještaj po izuzetno povoljnim last minute uvjetima.

... Više
First minute
img place

First minute

Budite prvi i rezervirajte smještaj iz naše First minute ponude, povoljnim cijenama i popustima nagrađujemo vašu brzinu.

... Više
Akcije
img place

Akcije

Naša ponuda apartmana, kuća za odmor i soba s popustom i do 40%.

... Više

Ružmarin Turistička Agencija

  • Put Skalica 5,  21310  Omiš,  Hrvatska
  • +385  21 756 656
  • +385 21 756 657
  • info@ruzmarin.hr

captcha image

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.