- Vaš put do Jadrana -

Info i Rezervacije

Hrvatska
TEL: +385 (0)21 756 656
E-MAIL: info@ruzmarin.hr

Hotel PODGORKA *** - Objekt 1216 - Makarska rivijeraHotel Podgorka je smješten na najljepšem dijelu makarske rivijere, u samom centru prekrasnog turističkog mjesta Podgora. Hotel je udaljen svega desetak metara od plaže i kristalno čistog mora. U ljetne večeri opustite se laganom šetnjom na podgorskoj promenadi (šetnici) koja prolazi neposredno ispred hotela i dijeli Podgorku od divne šljunčane plaže. Savršen smještaj koji vam pružamo u našem hotelu nudi pristup mnogobrojnoj turističkoj ponudi od restorana, cocktail bara hotela Podgorka, rekreacijskih sadržaja, wellness centra hotela Minerva, pa do izleta u obližnja mjesta makarske rivijere – Makarsku, Brela, Bašku Vodu, Živogošće i Gradac, ili jednostavno otplovite do otoka Brača i Hvara. Počastite se maštovitim koktelima u našem Cocktail baru i upijte ljepote Podgore na otvorenoj terasi uz živu glazbu i ples. U sklopu našeg hotela uživajte u mnogobrojnim gastronomskim specijalitetima i mediteranskim delicijama u opuštajućoj atmosferi à la carte restorana Riva.

Posebne ponude

Last minute
img place

Last minute

Iskoristite posebnu priliku i rezervirajte smještaj po izuzetno povoljnim last minute uvjetima.

... Više
First minute
img place

First minute

Budite prvi i rezervirajte smještaj iz naše First minute ponude, povoljnim cijenama i popustima nagrađujemo vašu brzinu.

... Više
Akcije
img place

Akcije

Naša ponuda apartmana, kuća za odmor i soba s popustom i do 40%.

... Više

Ružmarin Turistička Agencija

  • Put Skalica 5,  21310  Omiš,  Hrvatska
  • +385  21 756 656
  • +385 21 756 657
  • info@ruzmarin.hr

captcha image

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.