- Vaš put do Jadrana -

Info i Rezervacije

Hrvatska
TEL: +385 (0)21 756 656
E-MAIL: info@ruzmarin.hr

Hotel MINERVA *** - Objekt 1215 - Makarska rivijeraHotel Minerva smješten je uz priobalnu promenadu (šetnicu) samo deset metara od mora i prekrasne šljunčane plaže, te svega stotinjak metara od centra turističkog mjesta Podgora. Vaš savršeni odmor u hotelu Minerva upotpunit će jedinstveni pogled iz Vaše sobe na srednjodalmatinske otoke Brač i Hvar. Uživajte u nezaboravnom i romantičnom zalasku sunca sa terase našeg lobby bara, ili se zabavite uz večernju glazbu u prostorima hotela. Opustite se u zatvorenom bazenu, odaberite omiljenu aktivnost iz ponude sportskog centra u blizini hotela ili se prepustite mediteranskoj atmosferi na jednoj od obližnjih plaža. Ukoliko se želite dodatno relaksirati i Vašem tijelu vratiti izgubljenu energiju, posjetite naš salon za masažu, whirlpool, saunu i ostale sadržaje wellness centra.

Posebne ponude

Last minute
img place

Last minute

Iskoristite posebnu priliku i rezervirajte smještaj po izuzetno povoljnim last minute uvjetima.

... Više
First minute
img place

First minute

Budite prvi i rezervirajte smještaj iz naše First minute ponude, povoljnim cijenama i popustima nagrađujemo vašu brzinu.

... Više
Akcije
img place

Akcije

Naša ponuda apartmana, kuća za odmor i soba s popustom i do 40%.

... Više

Ružmarin Turistička Agencija

  • Put Skalica 5,  21310  Omiš,  Hrvatska
  • +385  21 756 656
  • +385 21 756 657
  • info@ruzmarin.hr

captcha image

Vaši podaci pohraniti će se na email serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama nastavno na poslani upit, te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vaše izričite privole.