Resnik

Trogirska rivijera
0m
0m

Smješten u zelenom području između dvaju gradova koji su pod zaštitom UNESCO-a - Trogira i Splita. Položajem odmah pored obale mora s vlastitom plažom, Resnik Hotelsko Naselje nudi Vam ugodan smještaj s brojnim rekreacijskim i sportskim aktivnostima. Hotel Resnik vam nudi: parking, klimatizirani restoran u središnjoj zgradi, restoran na terasi, caffe bar na plaži. Resnik Hotelsko Naselje se proteže na velikom području od 110 000m2. Smjestajni objekti kategorizirani su sa 2 zvjezdice. Hotelski kompleks se sastoji od bungalova, paviljona i drugih objekata s hotelskim sobama, smještenih uz morsku obalu sa vlastitom plažom u duljini od približno 1000 m.
 
U Hotelskom Naselju nalazi se pet teniskih terena i tereni za košarku, rukomet i nogomet. Hotelsko Naselje Resnik nalazi se samo 1 km od splitske zračne luke i ima brzi pristup autocesti te brzim regionalnim cestovnim sustavima, tako da je Resnik jedna od najpristupačnijih lokacija velikog razvoja na Jadranskoj obali.
 
Resnik turističko naselje nalazi se na zapadnom dijelu Kaštelanske rivijere, oko 6 km od Trogira i 20 km od grada Splita. Resnik je prostrano naselje koje se nalazi u prirodi s prekrasnim pješčanim plažama. Središnja zgrada recepcije i restoran su opremljeni klima-uređajem, a tu je i koktel bar s prostranom terasom te trgovine. 50-150 m od paviljona i bungalova je prekrasna šljunčana plaža s grubim pijeska i postupnim ulazom za djecu, na jednoj strani, a na drugoj strani nalazi se betonski popločani dio plaže pogodan za ležaljke za sunčanje.

Udaljenost od zračne luke1000m

Parkirni prostor
Internet

Resnik


Vaši podaci bit će pohranjeni na e-mail serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama vezano uz poslani zahtjev te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vašeg izričitog pristanka.