Hotel Slavia

Baška Voda
0m
0m

Smješten u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na poznatoj Makarskoj rivijeri, samo nekoliko koraka od mora i plaže nagrađene Plavom zastavom, ovaj lifestyle hotel sastoji se od 72 suvremene sobe i apartmana, od kojih neki imaju prekrasan pogled na more.

STANDARDNA SOBA

Postavljene u retro-vintage stilu, naše standardne sobe potpuno su klimatizirane, opremljene 32' ravnim TV ekranom, sefom, potpuno opskrbljenim minibarom, izravnom telefonskom linijom i, naravno, besplatnim WiFi-jem, dok u kupaonici možete uživati ​​u tuš kabini ili kadom i luksuznim toaletnim potrepštinama.

SUPERIOR SOBA

Ove sobe su prostranije od standardnih, s velikom sofom koja se lako pretvara u udoban krevet za djecu ili odrasle. Opuštanje na balkonu sobe pruža vam ugodne trenutke tijekom vašeg boravka.

PREMIUM SOBA

Odaberite naše Premium sobe sa spektakularnim pogledom na more i uživajte u veličanstvenom zalasku sunca iza otoka Brača.

Hotel Slavia


Vaši podaci bit će pohranjeni na e-mail serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama vezano uz poslani zahtjev te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vašeg izričitog pristanka.