Hotel Palma

Makarska
0m
0m

Hotel Palma nalazi se u Makarskoj na adresi Kralja Petra Krešimira IV br.13. Udaljenost od gradske plaže i šetnice je cca. 100 metara, a od centra grada, tržnice, ribarnice, sportskih terena, gradskih parkova i ostalih sadržaja, dijeli Vas samo nekoliko minuta hoda. Zračna luka Split udaljena je oko 75 kilometara, a uvijek popularni Dubrovnik udaljen je oko 170 kilometara. U okolici svakako vrijedi posjetiti i obližnje otoke Brač i Hvar, prijevoz turista uz prigodan program obilaska obavlja veći broj turističkih brodova koji svakodnevno kreću iz Makarske luke.

Hotel Palma u ponudi smještaja na raspolaganje Vam stavlja 52 sobe sa kupaonicom i balkonom. Možete birati između sjeverno i južno orijentiranih soba. Svaka soba je ugodno ambijentirana i opremljena po visokim turističkim standardima današnjice, te odiše modernom praktičnošću.

Smještajne jedinice kapaciteta su 2+1, a opremljene su bežičnom internetskom vezom, Sat/Tv uređajem sa LCD ekranom, klima uređajem i TWC-om. Dostupna je usluga praonice rublja i kemijskog čišćenja odjeće uz nadoplatu, te hotelsko parkiralište koje je za naše goste besplatno.

U našem elegantno uređenom restoranu sa pansionskom i "a la carte" uslugom, poslužuju se specijaliteti domaće i međunarodne kuhinje. Pored restorana nalazi se caffe bar koji nudi veliki izbor domaćih i stranih pića, osvježavajućih koktela, te toplih i hladnih napitaka.

Udaljenost od zračne luke75m
Udaljenost od plaže100m

Hotel Palma


Vaši podaci bit će pohranjeni na e-mail serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama vezano uz poslani zahtjev te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vašeg izričitog pristanka.