Holiday Village Sagitta

Lokva Rogoznica
20m
7000m

Holiday Village Sagitta s ukupno 450 postelja raspoređenih na 40 hektara površine, pretežno prekrivene borovom šumom, nalazi se na predivnoj šljunkovitoj plaži uz more, te zaista predstavlja idealnu oazu mira i odmora. Kad se tomu doda tradicionalna gostoljubivost i profesionalnost hotelskog osoblja, koje vas s veseljem očekuje, onda će zasigurno Holiday Village Sagitta postati hotel vašeg povjerenja.

HV Sagitta ima 84 soba i 3 AP 1/2 + 2. Sve sobe su klimatizirane i imaju TWC, TV SAT, hladnjak, sušilo za kosu, telefon i balkon s pogledom na more.

APARTMANI 1/2+2 SAGITTA: 40 apartmana koji su klimatizirani imaju sobe s dva ležaja, odvojen prostor kuhinje i blagovaonice, dnevni boravak s dva pomoćna ležaja na razvlačenje, WC s kadom, TV SAT, telefon i dva balkona.

BUNGALOVI 1/2+2 SAGITTA: Svih 20 bungalova svi imaju jednu prostoriju s krevetom za dvije osobe u sklopu koje je kuhinja s blagovaonicom, odvojena soba s dva ležaja za jednu osobu, TWC i terasu sa stolom i sjedalicama.

BUNGALOVI 1/2+1 SAGITTA:18 bungalova koji imaju predsoblje s WC-om i kadom, zajednički prostor gdje se nalazi francuski ležaj za dvije osobe s pomoćnim krevetom na razvlačenje i mini-kuhinjom. Svi bungalovi imaju terasu sa stolom i sjedalicama.

Udaljenost od mora20m
Udaljenost od plaže20m
Udaljenost od centra7000m

Stjenovita plaža
Pješčana plaža
Ležaljke na plaži
Tuševi na plaži
Rekreacija na plaži
U prirodnoj sjeni

Prostor za sjedenje
Vlastiti bazen
Parkirni prostor
Doručak

Objekt okružen zelenilom
Objekt se nalazi u mirnom okruženju

Holiday Village Sagitta


Vaši podaci bit će pohranjeni na e-mail serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama vezano uz poslani zahtjev te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vašeg izričitog pristanka.