AP Mala Luka

Stanići
50m
3000m

Uvala Mala Luka od centra grada Omiša, čija povijest seže u antičko doba,  udaljena je tri kilometra. Ovo mjesto idealno je za one željne bijega od gradske gužve.  Na dugim šljunčanim plažama sa kristalno čistim morem svatko može pronaći svoju oazu mira. Apartmani Mala Luka luksuzno su opremljeni, sa njihovih terasa možete uživati u prekrasnom  pogledu na more. Vaš boravak u uvali Mala Luka obogatit će i vrhunsko opremljeni restoran, gdje možete uživati  u mediteranskim specijalitetima.

Imaju 18  moderno opremljenih apartmana koji se  sastoje se od dvije odvojene spavaće sobe. Svaka soba ima po jedan pomoćni ležaj. U predprostoru nalazi se TWC,  dobro  opremljena kuhinja, velika blagovaonica i dnevni boravak sa TV. Svi apartmani imaju prostrane terase od kojih svaka ima pogled na more i stol sa sjedalicama.

 

Udaljenost od mora50m
Udaljenost od plaže50m
Udaljenost od centra3000m

Stjenovita plaža
Pješčana plaža
Ležaljke na plaži
Tuševi na plaži
Rekreacija na plaži
U prirodnoj sjeni

Prostor za sjedenje
Parkirni prostor

Objekt okružen zelenilom
Objekt se nalazi u mirnom okruženju

AP Mala Luka


Vaši podaci bit će pohranjeni na e-mail serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama vezano uz poslani zahtjev te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vašeg izričitog pristanka.