Apartment for two in Omiš city centre

Omiš
2
User Apartman za dvije osobe nalazi se u Omišu,u neposrednoj blizi centra staog grada. Blizu gradskeplaže, restorana i ostalih povijesnih zanamenitosti. Apartman sa dobro opremljenom mini kuhinjom,sobom sa francuskim ležajem,kupaonicom i blagovaonicom. Apartman ima pripadajući vanjski prostor usklopu zgrade. Parking mjesto je javno i ovisi odostupnosti.

Prijava14:00
Odjava10:00
Veličina u četvornim metrima20
Broj spavaćih soba1
Broj kupaonica1
Broj kuhinja1

Omiš je slikoviti gradić smješten na obali Jadranskog mora, na jugu Hrvatske. Poznat je po svojoj bogatoj povijesti, prekrasnim plažama i netaknutoj prirodi. Okružen je strmim planinama koje pružaju prekrasan pogled na obalu i more. Glavna atrakcija Omiša je njegova spektakularna prirodna ljepota. Posjetitelji mogu uživati u čistim plažama, kristalno čistom moru te aktivnostima poput ronjenja, jedrenja na dasci i vožnje kajakom. Osim toga, Omiš je poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini. Grad ima impozantnu povijest, a posebno su zanimljive stare gradske zidine i tvrđava, kao i crkve i muzeji koji prikazuju povijest ovog područja. Također, Omiš je poznat po svojoj glazbenoj tradiciji, posebno zbog svojih dalmatinskih klapskih pjevačkih skupina. Svake godine se održavaju brojni festivali i manifestacije, uključujući i Festival dalmatinskih klapa, koji privlači ljude iz cijelog svijeta. Uz sve to, Omiš nudi i izvrsnu gastronomsku ponudu, s mnogim restoranima koji poslužuju svježe morske plodove i lokalne specijalitete. Ukratko, Omiš je nezaobilazna destinacija za ljubitelje prirode, povijesti, kulture i gastronomije, te je idealno mjesto za opuštajući odmor uz obalu Jadranskog mora.

01. 06. 2024. - 30. 06. 2024.84,18 EUR Po noćenju po objektu i min. 4 noćenja
01. 07. 2024. - 31. 08. 2024.108,58 EUR Po noćenju po objektu i min. 7 noćenja
01. 09. 2024. - 30. 09. 2024.84,18 EUR Po noćenju po objektu i min. 4 noćenja
Cijene u cjeniku su nominalne cijene i mogu ovisiti o dodatnim sadržajima

Apartment for two in Omiš city centre


Vaši podaci bit će pohranjeni na e-mail serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama vezano uz poslani zahtjev te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vašeg izričitog pristanka.