Sunny apartments near the sandy beach - Sandy beach apartment

Omiš
2
User Apartmani se nalaze na odličnoj lokaciji na ulazu u grad Omiš, pješčana plaža i ostali sadržaji su na pješačkoj udaljenosti . Objekt s esatoji od prizemlja i dva kata. Apartmani su opremljeni sa svim potrebnim za ugodan boravak.

Prijava14:00
Odjava10:00
Veličina u četvornim metrima50
Kat2
Broj spavaćih soba1
Broj kupaonica1
Broj kuhinja1
Broj dnevnih soba1
Privatni parking
Posteljina osigurana
WiFi
Hladnjak
Kuhalo za vodu
Balkon
Klimatizacija
Pogled na more

Razgledavanje
Kupovina
Restorani
Kina/kinodvorane
Muzeji
Kazališta
Fitness centar/teretana
Tenis
Sportovi na vodi
Plivanje
Biciklizam
Brdski biciklizam
Planinarenje
Ribolov
Penjanje po stijenama
Surfanje
Vožnja kajakom
Biciklizam
Rafting
Jedrenje

Omiš je slikoviti gradić smješten na obali Jadranskog mora, na jugu Hrvatske. Poznat je po svojoj bogatoj povijesti, prekrasnim plažama i netaknutoj prirodi. Okružen je strmim planinama koje pružaju prekrasan pogled na obalu i more. Glavna atrakcija Omiša je njegova spektakularna prirodna ljepota. Posjetitelji mogu uživati u čistim plažama, kristalno čistom moru te aktivnostima poput ronjenja, jedrenja na dasci i vožnje kajakom. Osim toga, Omiš je poznat po svojoj bogatoj kulturnoj baštini. Grad ima impozantnu povijest, a posebno su zanimljive stare gradske zidine i tvrđava, kao i crkve i muzeji koji prikazuju povijest ovog područja. Također, Omiš je poznat po svojoj glazbenoj tradiciji, posebno zbog svojih dalmatinskih klapskih pjevačkih skupina. Svake godine se održavaju brojni festivali i manifestacije, uključujući i Festival dalmatinskih klapa, koji privlači ljude iz cijelog svijeta. Uz sve to, Omiš nudi i izvrsnu gastronomsku ponudu, s mnogim restoranima koji poslužuju svježe morske plodove i lokalne specijalitete. Ukratko, Omiš je nezaobilazna destinacija za ljubitelje prirode, povijesti, kulture i gastronomije, te je idealno mjesto za opuštajući odmor uz obalu Jadranskog mora.

01. 06. 2024. - 30. 06. 2024.87,84 EUR Po noćenju po objektu i min. 5 noćenja
01. 07. 2024. - 14. 07. 2024.106,14 EUR Po noćenju po objektu i min. 7 noćenja
15. 07. 2024. - 31. 08. 2024.120,78 EUR Po noćenju po objektu i min. 7 noćenja
01. 09. 2024. - 30. 09. 2024.87,84 EUR Po noćenju po objektu i min. 7 noćenja
Cijene u cjeniku su nominalne cijene i mogu ovisiti o dodatnim sadržajima

Sunny apartments near the sandy beach - Sandy beach apartment


Vaši podaci bit će pohranjeni na e-mail serveru i koristit će se isključivo u svrhu komunikacije s Vama vezano uz poslani zahtjev te se neće dijeliti s trećim stranama bez Vašeg izričitog pristanka.